دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

بروجردی: مذاکره، قاعده کلی پس از هر آتش بس نظامی است | دکترین دفاعی ایران، بمب اتم نمی‌خواهد

  • کد خبر: ۳۴۳۹۷۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
بروجردی: مذاکره، قاعده کلی پس از هر آتش بس نظامی است | دکترین دفاعی ایران، بمب اتم نمی‌خواهد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بر عدم برنامه ریزی، اقدام و تلاش ایران برای دستیابی به بمب اتم بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب تاکید کرد و گفت: قاعده پایان هر درگیری نظامی مذاکره است ولی به شرطی که ما تعیین کننده باشیم و طرف مقابل برای ما شرط تعیین نکند.

به گزارش شهرآرانیوز؛  علاءالدین بروجردی در گفت و گوی خبری با یکی از رسانه های کشورمان با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران عنوان کرد:  حقیقتا این جنگ، جنگ تحمیلی بود چرا که ما هیچگاه شروع کننده جنگ نبودیم و نخواهیم بود و همیشه بر اساس منشور سازمان ملل متحد که حق دفاع مشروع را برای همه کشورها قائل است، ما هم برای دفاع از کشورمان این حق را قائل هستیم و آنچه که ما انجام دادیم، دفاع جانانه بود و بارها مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده معظم کل قوا این هشدار را داده بودند که اگر دشمن دچار اشتباه محاسباتی در قبال ایران شود و خطایی از آنها درباره ما سربزند، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.

ایران در جنگ ۱۲ روزه نشان داد قدرت نوظهور در جهان است

وی ادامه داد: از طرفی دشمن، فرمایش رهبر انقلاب در عرصه بین‌المللی را به عنوان یک رجز خوانی تعبیر می‌کردند ولی اتفاقی که رخ داد و به رغم سانسورهای بسیار سختگیرانه رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم نامشروع و غاصب، دنیا فهمید که در مقابل یک قدرت جدید و نوظهور قرار گرفته که معادلات را در منطقه تغییر می‌دهد. البته لازم است یادآوری کنم که صهیونیست‌ها از سال ۱۹۴۹ که سال پیدایش این غده سرطانی در منطقه جهان اسلام توسط انگلیس خبیث بود، با کشتار مردم مظلوم فلسطین، شرایط بدی را در منطقه ایجاد کردند و سبب شدند میلیون‌ها فلسطینی آواره شوند و این شرایط برای جهان اسلام شرایط مطلوبی نبود. از طرفی به رغم همه جنگ‌هایی که توسط مصر، سوریه، اردن و عراق مقابل رژیم صهیونیستی انجام شد، در تمام این جنگ‌ها رژیم صهیونیستی پیشروی و زمین‌های بیشتری اشغال ‌کرد.

حزب الله لبنان، هیمنه رژیم صهیونیستی را در جنگ‌های متعدد فروریخت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس این تصور غلط القاء شده بود که ارتش رژیم صهیونیستی قدرت برتر است و کاری مقابل آن نمی‌توان انجام داد. اما از سال ۲۰۰۰ حزب‌الله به عنوان قدرت نوظهور در جنوب لبنان در برابر رژیم صهیونیستی بدل شد که مقابل این رژیم ایستاد. در ادامه از سال ۲۰۰۶ رژیم صهیونیستی تمام توان خود را جمع کرد تا حزب الله را نابود کند و حتی خانم کاندولیزا رایس وزیر خارجه وقت آمریکا در سفر به لبنان اعلام کرد که به زودی عملیاتی شروع خواهد شد و پرونده حزب‌الله بسته می شود. رژیم صهیونیستی هم با تمام امکانات خود به بهانه اسارت ۲ سرباز این رژیم به حزب‌الله در جنوب لبنان حمله کرد و فقط منطقه ضاحیه بیروت و جنوب لبنان را مورد حمله قرار داد همه و تصور می کردند با اتکا به چهارمین ارتش قدرتمند دنیا از منظر خودشان، کار حزب الله ظرف چند روز تمام می‌شود.

حمله حزب الله به ناوچه رژیم صهیونیستی آنها را وادار به آتش بس کرد

بروجردی اضافه کرد: اما رژیم صهیونیستی بعد از چند هفته از آغاز جنگ در برابر یک گروه شبه نظامی بدون سلاح سنگین، شرایط را خیلی بد دید. چرا که هزاران نفر از شهروندان رژیم صهیونیستی درپناهگاه زندگی می‌کردند، کارخانه‌ها تعطیل شده بود و شیرازه رژیم درحال از هم پاشیدن بود. البته صهیونیست‌ها به دنبال پایان جنگ بودند ولی آمریکا برای بستن پرونده حزب‌الله اجازه پایان جنگ را نداد. ولی بعد از اینکه جنگ حدود یک ماه طول کشید و در ادامه ناوچه فوق مدرن رژیم صهیونیستی توسط حزب الله مورد هدف قرار گرفت و شبکه المنار صحنه غرق شدن ناوچه را نشان داد، سرانجام در اجلاس رم، صهیونیست‌ها تصمیم گرفتن تسلیم شوند.

وی ادامه داد: جدال بین حزب الله و رژیم صهیونیستی در سال‌های ۲۰۰۸، ۲۰۱۲، ۲۰۱۸ در جنگ‌های نزدیک به ۸ روزه، ۱۰ روزه و ۱۸ روزه ادامه یافت و اسرائیل در این جنگ‌ها شکست می‌خورد. به عبارتی موازنه قدرت تغییر کرد و رژیم صهیونیستی به رغم برخورداری از صدها هزار نیروی نظامی آموزش دیده و هزاران دستگاه تانک و تجهیزات هوایی و جنگنده شکست می‌خورد و حزب الله پیروز می‌شد. بعد از طوفان الاقصی هم پدیده جدیدی اتفاق افتاد و جمع بندی حماس این شد که به جای دادن تلفات، بهتر است حمله کنند که سبب شد هیمنه ساختگی رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم و طبیعتاً آمریکا از هم پاشیده شود.

یمن با هدف قرار دادن ناو هواپیما بر آمریکا آنها را مجبور به آتش بس کرد

نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از طرفی ورود یمنی‌ها به جنگ با رژیم صهیونیستی شرایط خاصی ایجاد کرد و به رغم اینکه آمریکا برای سرکوب آنها وارد عرصه شد، ولی ناو هواپیما بر آمریکایی مورد هدف قرار گرفت که برای آمریکا غرق شدن این ناو با ۵ هزار نیروی نظامی به معنای غرق شدن تمام آمریکا بود. بر همین اساس دستها را به نشانه تسلیم بالا بردند و از برخی کشورهای عربی خواستند وساطت کنند تا یمن حملات خود را متوقف کند که در نهایت منجر به آتش بس شد.

بروجردی همچنین خاطرنشان ساخت: در ادامه یمنی ها با شجاعت اعلام کردند تا زمانی که جنایات علیه مردم غزه ادامه داشته باشد، مقابل صهیونیست‌ها خواهند ایستاد. برهمین اساس فرودگاه اصلی تل آویو و بنادر سرزمین‌های اشغالی را یمنی‌ها با موشک‌های نقطه زن از فاصله ۲ هزار کیلومتر مورد هدف قرار دادند و از کار انداختند. البته صهیونیست‌ها تصور می‌کردند این اتفاق‌ها از ایران اسلامی نشات می‌گیرد و می‌توانند حریف ایران اسلامی شوند.

ایران، تصور غلط رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ما تسلیم می‌شویم را باطل کرد

بروجردی متذکر شد: برهمین اساس صهیونیست‌ها در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با ترور برخی فرماندهان نظامی کشور، دانشمندان هسته‌ای و مردم عادی و ورود به فضای هوایی کشور، تصور می‌کردند که ایران تسلیم می‌شود. اما کمتر از چندساعت فرماندهان جایگزین توسط رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قول انتخاب شدند و در کمتر از ۲۴ ساعت فرمان حمله صادر و دفاع از کشور آغاز شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: صهیونیست‌ها با اتکا به امکانات خود و گنبدآهنین که در ردیف امکانات ناتو است، پیش بینی پیروزی داشتند. ولی صهیونیست‌ها از روز هشتم جنگ وضعیت را خیلی بد دیدند و از آمریکا خواستند که به جنگ ورود کند و آمریکا سه مرکز هسته‌ای کشور را مورد هدف قرار داد. در مقابل ایران با شجاعت بی نظیر پایگاه‌ آمریکا را در کشور قطر مورد هدف قرار داد و ۶ موشک ۴۰۰ تنی، پایگاه آمریکا در قطر را که بزرگ‌ترین پایگاه هوایی آمریکا در منطقه است مورد هدف قرار داد و این رویه سبب شد ترامپ برای حفظ آبرو، کشور قطر را واسطه قرار داد تا آتش بس اعلام شود. به عبارتی آنها متقاضی آتش بس و توقف جنگ بودند. از طرفی از آنجا که سیاست ایران جنگ طلبی نبوده و نیست، تصمیم گیری شد که جنگ متوقف شود. ولی پس لرزه‌های عملیات‌ نیروهای مسلح ایران به رغم سانسور شدید رژیم صهیونیستی کم کم در حال رسانه‌ای شدن است.

وی همچنین اشاره کرد: ولی باید درنظر داشت که موشک های ایران بر خلاف آنها که نقاط کور را مانند غزه هدف قرار می‌دادند، با موشک‌های نقطه زن و عبور از چند لایه پدافند دشمن، دقیق به اهداف نظامی برخورد می‌کرد که افتخار بزرگی برای ایران است و هیمنه رژیم صهیونیستی فرو ریخت. البته این جنگ سبب شد که نقاط ضعف ما هم مشخص شود. به مانند زمان جنگ هشت ساله که در برابر موشک‌های صدام هیچ چیزی برای دفاع نداشتیم، اما امروز جزء پنج کشور بزرگ تولیدکننده موشک و ساخت پهباد دنیا هستیم. برهمین اساس بهبود شرایط پدافندی، کنترل حفره‌های اطلاعاتی برای جلوگیری از نفوذ دشمن و برخورداری از جنگنده های پیشرفته، نیروهای مسلح کشور را در وضعیتی قرار خواهد داد که موازنه قدرت در منطقه ایجاد شود و دشمن حتی فکر حمله به ایران را هم در ذهن نداشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->